Najtaniej kupisz w GILDIA.PL

282.60 zł 309.00 zł 9% taniej
Przewiń aby zobaczyć więcej cen.
Tabele składu i wartości odżywczej żywności

Tabele składu i wartości odżywczej żywności

Kunachowicz

ISBN:
9788320062588
Ilość stron:
1182
Wydawnictwo:
Wydawnictwo Lekarskie PZWL
Rok wydania:
2020
Oprawa:
Miękka
Cena katalogowa:

309.00 zł

Książkę najtaniej kupisz w księgarni GILDIA.PL

GILDIA.PL 282.60 do sklepu
Możliwy odbiór osobisty. Punkt odbioru: Warszawa
TANTIS.PL 287.99 do sklepu
Możliwy odbiór osobisty. Punkt odbioru: Bielsko-Biała
MATFEL.PL 290.35 do sklepu
Możliwy odbiór osobisty. Punkt odbioru: Kraków.
TANIAKSIAZKA.PL 309.24 do sklepu
Możliwy odbiór osobisty. Osobiście można odebrać zamówienia powyżej 24,99 zł. Dla zamówień 24,99 - 98,99 koszt 4,90 zł. Zakupy powyżej 99 zł koszt 0 zł.
Punkty odbioru: Białystok, Bielsko-Biała, Częstochowa, Ełk, Gdańsk, Gdynia, Grajewo, Katowice, Kielce, Kraków, Lublin, Łomża, Łódź, Piotrków Trybunalski, Poznań, Przemyśl, Rzeszów, Suwałki, Szczecin, Świdnica, Toruń, Warszawa, Wrocław, Zabrze, Zielona Góra, Zielonka
CZYTAM.PL 311.90 do sklepu
Tylko wysyłkowo.

Prawidłowe odżywianie się i odpowiednia dieta mają bezcenny wpływ na ludzki organizm.

Dlatego ważne jest przy tym mieć świadomość, jak komponować pożywne i zdrowe posiłki. Książka "Tabele składu i wartości odżywczej żywności" to niezbędny poradnik dla osób, dla których te zagadnienia mają duże znaczenie. Zadanie, jakim jest przyrządzanie posiłków o właściwej wartości odżywczej, może nastręczać sporo problemów. Nie każdy dysponuje fachową wiedzą w tym zakresie, a i zdarza się, że znalezione gdzieś informacje nie są wystarczające. Dzięki tej książce problem zostanie rozwiązany, a przygotowywanie posiłków stanie się przyjemnością - do tego oczywiście należy dodać ich dobroczynne walory dla organizmu i wyborny smak. Zawarte w książce tabele składu i wartości odżywczej umożliwiają ocenę sposobu żywienia. Ułatwiają porównanie wartości energetycznej i odżywczej diety z zalecanym dziennym spożyciem w normach żywienia. Znajdują się w nich potrzebne dane o zawartości kilkudziesięciu składników odżywczych w potrawach i produktach spożywczych. Czyni to tę publikację doskonałą pomocą dla wszystkich interesujących się zdrowym odżywianiem i utrzymaniem organizmu w nienagannym stanie. Jeśli interesują Cię te zagadnienia i wiedza na ten temat, to koniecznie musisz mieć tę książkę u siebie. Możesz z niej korzystać na co dzień, zachowując właściwą dietę. Autorkami tej publikacji są: prof. dr hab. Hanna Kuchanowicz ("Dieta bezglutenowa - co wybrać?"), Beata Przygoda ("Liczymy kalorie"), Irena Nadolna ("Zasady żywienia. Planowanie i ocena") i Krystyna Iwanow ("Wartość odżywcza wybranych produktów spożywczych i typowych potraw").




Pozostałe książki Kunachowicz

Nowości wydawnicze

Esencjalista. Mniej, ale lepiej

GREG MCKEOWN
Data premiery: 2025-03-21

Słowiańska magia ziół. Obrzędy, bóstwa, demony...

KAROLINA LISEK
Data premiery: 2025-03-20

Zapach po burzy

WERONIKA WIERZCHOWSKA
Data premiery: 2025-03-20