Najtaniej kupisz w CHODNIKLITERACKI.PL

63.91 zł 79.00 zł 19% taniej
Przewiń aby zobaczyć więcej cen.
Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Zasady żywienia. Kwalifikacja TG.16. Podręcznik do nauki zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 1

Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Zasady żywienia. Kwalifikacja TG.16. Podręcznik do nauki zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 1

Beata Przygoda, Beata Sińska, Halina Turlejska, Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna

ISBN:
9788302181931
Wydawnictwo:
WSiP
Rok wydania:
2019
Oprawa:
broszurowa
Cena katalogowa:

79.00 zł

Książkę najtaniej kupisz w księgarni CHODNIKLITERACKI.PL

CHODNIKLITERACKI.PL 63.91 do sklepu
Możliwy odbiór osobisty. Zamówienia do 24,99 zł koszt odbioru 4,99 zł. Zamówienia do 59,99 zł koszt odbioru 2,99 zł. Zamówienia od 60zł koszt odbioru 0 zł.
Punkty odbioru: Kraków, Białystok, Gdańsk, Częstochowa, Lublin, Opole, Kłaj, Łódź, Poznań, Skawina, Wieliczka, Wrocław, Warszawa
MATFEL.PL 74.96 do sklepu
Możliwy odbiór osobisty. Punkt odbioru: Kraków.
TANIAKSIAZKA.PL 75.36 do sklepu
Możliwy odbiór osobisty. Osobiście można odebrać zamówienia powyżej 24,99 zł. Dla zamówień 24,99 - 98,99 koszt 4,90 zł. Zakupy powyżej 99 zł koszt 0 zł.
Punkty odbioru: Białystok, Bielsko-Biała, Częstochowa, Ełk, Gdańsk, Gdynia, Grajewo, Katowice, Kielce, Kraków, Lublin, Łomża, Łódź, Piotrków Trybunalski, Poznań, Przemyśl, Rzeszów, Suwałki, Szczecin, Świdnica, Toruń, Warszawa, Wrocław, Zabrze, Zielona Góra, Zielonka
SWIATKSIAZKI.PL 75.40 do sklepu
Możliwy odbiór osobisty. W księgarniach w całej Polsce
GILDIA.PL 79.00 do sklepu
Możliwy odbiór osobisty. Punkt odbioru: Warszawa

Zdrowe żywienie jest ważne dla wielu osób, jednak przyszły technik żywienia i usług gastronomicznych musi mieć ten temat w małym palcu! Jak zdobyć taką wiedzę z rzetelnego źródła? Publikacja "Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Zasady żywienia. Kwalifikacja TG.16. Część 1. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych" jest książką, dzięki której nie tylko można zdobyć potrzebną na egzaminie wiedzę, ale także wprowadzić we własne życie zdrowe nawyki.Szukając książki dla uczniów technikum gastronomicznego, nie można przejść obojętne obok tego tytułu. Pozwoli on na poznanie podstawowych zasad zdrowego żywienia człowieka, a także zrozumieć, jak należy żywić osoby cierpiące na choroby niezakaźne. Ten podręcznik został zaktualizowany i posiada m.in. najnowsze wersje piramid żywieniowych, opublikowane w 2017 roku. Dzięki licznym zadaniom i poleceniom młodzi ludzie będą mogli utrwalić zdobytą w trakcie lekcji wiedzę oraz lepiej ją zrozumieć.Książka ta będzie pomocą w zdobyciu kwalifikacji zawodowej TG.16, jednak jest pierwszą częścią podręcznika. Osoby zainteresowane zdobyciem większej ilości wiedzy bądź uczniowie późniejszych klas powinni sięgnąć po kolejną część podręcznika, która pomoże im w lepszym przygotowaniu się do egzaminu zawodowego. Pozycja "Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Zasady żywienia. Kwalifikacja TG.16. Część 1. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych" została stworzona przez zespół autorek: Beatę Przygodę, Beatę Sińską, Halinę Turlejską, Hannę Kunachowicz oraz Irenę Nadolną.

Pozostałe książki Beata Przygoda|Beata Sińska|Halina Turlejska|Hanna Kunachowicz|Irena Nadolna

Nowości wydawnicze

Osiągnij UPTIME

LAURA MAE MARTIN
Data premiery: 2025-01-17

Forget me not

DAGMARA JAKUBCZAK
Data premiery: 2025-01-17

Baron

KRZYSZTOF JÓŹWIK
Data premiery: 2025-01-17

Miasto łotrów

WERONIKA WIERZCHOWSKA
Data premiery: 2025-01-16

The Front Runner

ELSIE SILVER
Data premiery: 2025-01-16

Śmierć w jej dłoniach

OTTESSA MOSHFEGH
Data premiery: 2025-01-15

Uwierz jej

MAX CZORNYJ
Data premiery: 2025-01-15

Serca za burtą

BECKY DEAN
Data premiery: 2025-01-15

Outmatched

SAMANTHA YOUNG, KRISTEN CALLIHAN
Data premiery: 2025-01-15

You Are My Hope

AGNIESZKA KARECKA
Data premiery: 2025-01-15

Zatrzymaj mnie. Dark Ivy. Tom 2

NIKOLA HOTEL
Data premiery: 2025-01-15