Najtaniej kupisz w TANIAKSIAZKA.PL

67.51 zł 76.60 zł 12% taniej
Przewiń aby zobaczyć więcej cen.
Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Zasady żywienia. Kwalifikacja HGT.12. Podręcznik do nauki zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 1

Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Zasady żywienia. Kwalifikacja HGT.12. Podręcznik do nauki zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 1

Beata Przygoda, Beata Sińska, Halina Turlejska, Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna

ISBN:
9788302190667
Ilość stron:
480
Wydawnictwo:
WSiP
Rok wydania:
2020
Oprawa:
broszurowa
Cena katalogowa:

76.60 zł

Książkę najtaniej kupisz w księgarni TANIAKSIAZKA.PL

TANIAKSIAZKA.PL 67.51 do sklepu
Możliwy odbiór osobisty. Osobiście można odebrać zamówienia powyżej 24,99 zł. Dla zamówień 24,99 - 98,99 koszt 4,90 zł. Zakupy powyżej 99 zł koszt 0 zł.
Punkty odbioru: Białystok, Bielsko-Biała, Częstochowa, Ełk, Gdańsk, Gdynia, Grajewo, Katowice, Kielce, Kraków, Lublin, Łomża, Łódź, Piotrków Trybunalski, Poznań, Przemyśl, Rzeszów, Suwałki, Szczecin, Świdnica, Toruń, Warszawa, Wrocław, Zabrze, Zielona Góra, Zielonka
PASKARZ.PL 68.79 do sklepu
Możliwy odbiór osobisty. Zamówienia do 24,99 zł koszt odbioru 4,99 zł. Zamówienia do 59,99 zł koszt odbioru 2,99 zł. Zamówienia od 60zł koszt odbioru 0 zł.
Punkty odbioru zamówień: Kraków, Białystok, Gdańsk, Częstochowa, Kłaj, Lublin, Łódź, Poznań, Radom, Wrocław, Opole, Wieliczka, Warszawa
MATRAS.PL 68.79 do sklepu
Możliwy odbiór osobisty. Zamówienia do 24,99 zł koszt odbioru 4,99 zł. Zamówienia do 59,99 zł koszt odbioru 2,99 zł. Zamówienia od 60zł koszt odbioru 0 zł.
Punkty odbioru: Białystok, Katowice, Kraków, Gdańsk, Łódź, Warszawa, Wrocław, Poznań, Częstochowa, Lublin, Opole, Kłaj
GILDIA.PL 68.90 do sklepu
Możliwy odbiór osobisty. Punkt odbioru: Warszawa
TANTIS.PL 71.29 do sklepu
Możliwy odbiór osobisty. Punkt odbioru: Bielsko-Biała
MATFEL.PL 72.37 do sklepu
Możliwy odbiór osobisty. Punkt odbioru: Kraków.
CZYTAM.PL 74.26 do sklepu
Tylko wysyłkowo.
SWIATKSIAZKI.PL 74.40 do sklepu
Możliwy odbiór osobisty. W księgarniach w całej Polsce

Jedną z większych przyjemności współczesnego świata jest wyjście do restauracji. Ludzie niezwykle doceniają możliwość spróbowania potraw pochodzących z innych części kraju, a nawet odległych zakątków globu i możliwość przyjemnego spędzenia czasu z innymi, więc branża gastronomiczna przeżywa prawdziwy rozkwit. W kształceniu specjalistów z nią związanych pomocna jest pozycja "Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Zasady żywienia. Kwalifikacja HGT.12. Podręcznik do nauki zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych. część 1".Pierwsza część podręcznika "Organizacja żywienia i usług gastronomicznych" pomoże adeptom zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych opanować podstawowe zasady żywienia, jakie należy wykorzystywać przy organizacji żywienia zbiorowego oraz indywidualnych diet, także własnej. Pozwala zapoznać się z podstawowymi informacjami na temat nauki o żywieniu, poznać podstawowe składniki pokarmowe, witaminy i minerały, dowiedzieć się, jak funkcjonuje organizm człowieka w kontekście odżywiania oraz jak komponować różnego rodzaju diety dostosowane do potrzeb, preferencji i problemów zdrowotnych poszczególnych osób.Podręcznik zawiera informacje nie tylko na temat wartości odżywczych poszczególnych produktów, ale też aspektów kulturowych, trendów związanych z żywieniem. Pokazuje, jak zachowywać higienę w kontekście przygotowywania żywności i jak promować zdrowe sposoby odżywiania stanowiąc cenne kompendium wiedzy na temat różnych aspektów żywienia.




Pozostałe książki Beata Przygoda|Beata Sińska|Halina Turlejska|Hanna Kunachowicz|Irena Nadolna

Nowości wydawnicze

Throne of Power

RINA KENT
Data premiery: 2025-03-27

Sztuka przetrwania

ANKA WANDZEL
Data premiery: 2025-03-27

Lato tajemnic. Klub Martini. Tom 2

TESS GERRITSEN
Data premiery: 2025-03-26