MATFEL.PL | 14.35 zł | do sklepu |
Możliwy odbiór osobisty. Punkt odbioru: Kraków | ||
TANIAKSIAZKA.PL | 14.72 zł | do sklepu |
Możliwy odbiór osobisty. Osobiście można odebrać zamówienia powyżej 24,99 zł. Dla zamówień 24,99 - 98,99 koszt 4,90 zł. Zakupy powyżej 99 zł koszt 0 zł. Punkty odbioru: Białystok, Bielsko-Biała, Częstochowa, Ełk, Gdańsk, Gdynia, Grajewo, Katowice, Kielce, Kraków, Lublin, Łomża, Łódź, Piotrków Trybunalski, Poznań, Przemyśl, Rzeszów, Suwałki, Szczecin, Świdnica, Toruń, Warszawa, Wrocław, Zabrze, Zielona Góra, Zielonka |
||
CHODNIKLITERACKI.PL | 14.98 zł | do sklepu |
Możliwy odbiór osobisty. Zamówienia do 24,99 zł koszt odbioru 4,99 zł. Zamówienia do 59,99 zł koszt odbioru 2,99 zł. Zamówienia od 60zł koszt odbioru 0 zł. Punkty odbioru: Kraków, Białystok, Gdańsk, Częstochowa, Lublin, Opole, Kłaj, Łódź, Poznań, Skawina, Wieliczka, Wrocław, Warszawa |
||
GILDIA.PL | 18.20 zł | do sklepu |
Możliwy odbiór osobisty. Punkt odbioru: Warszawa |
To kolejna z serii książek kulinarnych „Mamo, daj mi przepis”.
Pierwsza „Ciasta i ciasteczka” spotkała się z niezwykle ciepłym przyjęciem przez czytelników. Tym razem gotujemy „Potrawy z warzyw, grzybów, kasz i mąki”.
Nasze mamy i babcie własnoręcznie zapisywały przepisy w kuchennych zeszytach. Wiele z nich pewnie nadal leży w szufladach, ale poplamione i pozaginane strony utrudniają odczytanie treści. Nasz zbiór zawiera znane, sprawdzone i proste do wykonania przepisy na smaczne potrawy na każdą okazję, począwszy od przekąsek po wyśmienite dania obiadowe.
Knedle, kluski, pierogi, racuszki, łazanki, omlety, naleśniki, gołąbki, różnego rodzaju surówki i sałatki, komu z nas na samą myśl o tych daniach, nie przypomną się pyszne, rodzinne obiadki u mamy czy babci. Jak odtworzyć te smaki we własnym domu? Z naszą książką, w której zebraliśmy sprawdzone przez pokolenia receptury, zrobimy je bez problemu. Przepisy opatrzone zostały pięknymi fotografiami. Teraz będziemy mieć je zawsze pod ręką.
Dodatkowo w książce spisane zostały przydatne porady, które pomogą w łatwy sposób przygotować pyszne dania.
Zamieszczono również poręczny przelicznik kulinarny, by ułatwić odmierzenie wymienionych w przepisach składników.
W kolejnych tomach tej serii planujemy wydać: „Dania mięsne i rybne”, „Przekąski i desery na małe przyjęcia” oraz „Przetwory i zioła w kuchni i spiżarni”.