Możliwy odbiór osobisty. W księgarniach w całej Polsce
Poznaj lepiej kuchnię japońską. Dzięki książce "Tradycje kulinarne Japonii" poznasz sekrety i historię smacznych dań prosto z Kraju Kwitnącej Wiśni."Tradycje kulinarne Japonii" to wyjątkowa książka, z której Czytelnicy dowiedzą się więcej na temat tradycyjnej kuchni japońskiej, a także poznają trochę jej historii. W publikacji znalazły się zarówno opisy produktów spożywczych, które najczęściej trafiają na talerze w tym kraju, jak i opisy technik kulinarnych, stosowanych w różnych okresach historii Japonii. Magdalena Tomaszewska-Bolałek, autorka tej wyjątkowej pozycji, przygląda się również roli jedzenia w życiu Japończyków na przestrzeni lat.W publikacji znalazły się ponadto rozmaite ciekawostki, a także przepisy, które warto wykorzystywać w swojej kuchni. Poznaj lepiej wyjątkowe dania z Kraju Kwitnącej Wiśni i zobacz, w jaki sposób je przyrządzać. Dzięki tej książce możesz zaskoczyć swoją rodzinę oraz gości, którzy z pewnością docenią tak oryginalną kuchnię.Książka została wzbogacona kolorowymi zdjęciami i ilustracjami, które mogą stanowić doskonałą inspirację podczas gotowania.Odkryj fascynującą kuchnię japońską i przekonaj się, że można w niej odnaleźć znacznie więcej, niż ryż. Każdy, kto chce się przekonać, jak wielobarwne, a przy tym smaczne i aromatyczne są tak naprawdę dania z kuchni japońskiej, powinien czym prędzej zapoznać się z publikacją autorstwa Magdaleny Tomaszewskiej-Bolałek. Pozycja ta jest obowiązkowa dla wszystkich miłośników Kraju Kwitnącej Wiśni, jak i pasjonatów poznawania nowych smaków i gotowania.
Aby napisać i opublikować recenzję musisz się zalogować.