Najtaniej kupisz w TANIAKSIAZKA.PL

19.86 zł 29.90 zł 34% taniej
Przewiń aby zobaczyć więcej cen.
Tradycje kulinarne Japonii

Tradycje kulinarne Japonii

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

ISBN:
9788360740002
Ilość stron:
174
Wydawnictwo:
Hanami
Rok wydania:
2023
Oprawa:
Kartonowa Foliowana
Format:
12.0x20.0cm
Cena katalogowa:

29.90 zł

Książkę najtaniej kupisz w księgarni TANIAKSIAZKA.PL

TANIAKSIAZKA.PL 19.86 do sklepu
Możliwy odbiór osobisty. Osobiście można odebrać zamówienia powyżej 24,99 zł. Dla zamówień 24,99 - 98,99 koszt 4,90 zł. Zakupy powyżej 99 zł koszt 0 zł.
Punkty odbioru: Białystok, Bielsko-Biała, Częstochowa, Ełk, Gdańsk, Gdynia, Grajewo, Katowice, Kielce, Kraków, Lublin, Łomża, Łódź, Piotrków Trybunalski, Poznań, Przemyśl, Rzeszów, Suwałki, Szczecin, Świdnica, Toruń, Warszawa, Wrocław, Zabrze, Zielona Góra, Zielonka
GANDALF.COM.PL 19.89 do sklepu
Możliwy odbiór osobisty. Punkt odbioru zamówień: Łódź
GILDIA.PL 20.90 do sklepu
Możliwy odbiór osobisty. Punkt odbioru: Warszawa
TANTIS.PL 21.39 do sklepu
Możliwy odbiór osobisty. Punkt odbioru: Bielsko-Biała
CZYTAM.PL 22.25 do sklepu
Tylko wysyłkowo.

Poznaj lepiej kuchnię japońską. Dzięki książce "Tradycje kulinarne Japonii" poznasz sekrety i historię smacznych dań prosto z Kraju Kwitnącej Wiśni."Tradycje kulinarne Japonii" to wyjątkowa książka, z której Czytelnicy dowiedzą się więcej na temat tradycyjnej kuchni japońskiej, a także poznają trochę jej historii. W publikacji znalazły się zarówno opisy produktów spożywczych, które najczęściej trafiają na talerze w tym kraju, jak i opisy technik kulinarnych, stosowanych w różnych okresach historii Japonii. Magdalena Tomaszewska-Bolałek, autorka tej wyjątkowej pozycji, przygląda się również roli jedzenia w życiu Japończyków na przestrzeni lat.W publikacji znalazły się ponadto rozmaite ciekawostki, a także przepisy, które warto wykorzystywać w swojej kuchni. Poznaj lepiej wyjątkowe dania z Kraju Kwitnącej Wiśni i zobacz, w jaki sposób je przyrządzać. Dzięki tej książce możesz zaskoczyć swoją rodzinę oraz gości, którzy z pewnością docenią tak oryginalną kuchnię.Książka została wzbogacona kolorowymi zdjęciami i ilustracjami, które mogą stanowić doskonałą inspirację podczas gotowania.Odkryj fascynującą kuchnię japońską i przekonaj się, że można w niej odnaleźć znacznie więcej, niż ryż. Każdy, kto chce się przekonać, jak wielobarwne, a przy tym smaczne i aromatyczne są tak naprawdę dania z kuchni japońskiej, powinien czym prędzej zapoznać się z publikacją autorstwa Magdaleny Tomaszewskiej-Bolałek. Pozycja ta jest obowiązkowa dla wszystkich miłośników Kraju Kwitnącej Wiśni, jak i pasjonatów poznawania nowych smaków i gotowania.




Pozostałe książki Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Nowości wydawnicze

Under Locke

MARIANA ZAPATA
Data premiery: 2025-03-13

Ćwiczenia z ciemności

MARIE NAJA AIDT
Data premiery: 2025-03-13

Akademia Hanover

MADDIE PAWŁOWSKA
Data premiery: 2025-03-13

Rozczarowane

MARIE VAREILLE
Data premiery: 2025-03-12

Sześć cichych pragnień

ANNA LANGNER
Data premiery: 2025-03-12

Słuchajcie, jak kłamią

AMY TINTERA
Data premiery: 2025-03-12

Martwa natura

SARAH WINMAN
Data premiery: 2025-03-12

Jak nie tłumić emocji

ANABEL GONZALEZ
Data premiery: 2025-03-12

Orbita

SAMANTHA HARVEY
Data premiery: 2025-03-12

Kryminalny atlas sztuki

LAURA EVANS
Data premiery: 2025-03-12

The Only Light Left Burning Dopóki płonie nadzieja

ERIK J. BROWN
Data premiery: 2025-03-12

Kuchnia indyjska Najlepsze przepisy

SANDRA SALMANDJEE
Data premiery: 2025-03-12