Najtaniej kupisz w DADADA.PL

34.26 zł 40.00 zł 14% taniej
Przewiń aby zobaczyć więcej cen.
O sztuce kulinarnej

O sztuce kulinarnej

Apicjusz

ISBN:
9788323160281
Ilość stron:
292
Wydawnictwo:
Wydawnictwo Naukowe UMK
Rok wydania:
2024
Oprawa:
Miękka ze skrzydełkami
Cena katalogowa:

40.00 zł

Książkę najtaniej kupisz w księgarni DADADA.PL

DADADA.PL 34.26 do sklepu
Możliwy odbiór osobisty. Łódź (koszt 5.99 zł)
TANIAKSIAZKA.PL 34.86 do sklepu
Możliwy odbiór osobisty. Osobiście można odebrać zamówienia powyżej 24,99 zł. Dla zamówień 24,99 - 98,99 koszt 4,90 zł. Zakupy powyżej 99 zł koszt 0 zł.
Punkty odbioru: Białystok, Bielsko-Biała, Częstochowa, Ełk, Gdańsk, Gdynia, Grajewo, Katowice, Kielce, Kraków, Lublin, Łomża, Łódź, Piotrków Trybunalski, Poznań, Przemyśl, Rzeszów, Suwałki, Szczecin, Świdnica, Toruń, Warszawa, Wrocław, Zabrze, Zielona Góra, Zielonka
TANTIS.PL 37.29 do sklepu
Możliwy odbiór osobisty. Punkt odbioru: Bielsko-Biała
GANDALF.COM.PL 39.41 do sklepu
Możliwy odbiór osobisty. Punkt odbioru zamówień: Łódź
GILDIA.PL 40.00 do sklepu
Możliwy odbiór osobisty. Punkt odbioru: Warszawa

Szczęśliwie zachowane do naszych czasów dziełko pod tytułem „De re coquinaria", którego autorstwo przypisuje się Apicjuszowi, pod wieloma względami jest utworem niezwykłym i cennym dla współczesnego badacza starożytnej sztuki kulinarnej. Już sam fakt, iż jest ono jedyną książką kucharską spośród wielu, jakie znane były światu antycznemu w kręgu kultury śródziemnomorskiej, czyni je bezcennym zabytkiem piśmiennictwa rzymskiego.




Nowości wydawnicze

Esencjalista. Mniej, ale lepiej

GREG MCKEOWN
Data premiery: 2025-03-21

Zapach po burzy

WERONIKA WIERZCHOWSKA
Data premiery: 2025-03-20

Pretty Monster

SHERIDAN ANNE
Data premiery: 2025-03-20