Najtaniej kupisz w GILDIA.PL

40.40 zł 76.60 zł 47% taniej
Przewiń aby zobaczyć więcej cen.
Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Zasady żywienia. Kwalifikacja HGT.12. Podręcznik do nauki zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 1

Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Zasady żywienia. Kwalifikacja HGT.12. Podręcznik do nauki zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 1

Beata Przygoda, Beata Sińska, Halina Turlejska, Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna

ISBN:
9788302190667
Ilość stron:
480
Wydawnictwo:
WSiP
Rok wydania:
2020
Oprawa:
broszurowa
Cena katalogowa:

76.60 zł

Książkę najtaniej kupisz w księgarni GILDIA.PL

GILDIA.PL 40.40 do sklepu
Możliwy odbiór osobisty. Punkt odbioru: Warszawa
CHODNIKLITERACKI.PL 67.55 do sklepu
Możliwy odbiór osobisty. Zamówienia do 24,99 zł koszt odbioru 4,99 zł. Zamówienia do 59,99 zł koszt odbioru 2,99 zł. Zamówienia od 60zł koszt odbioru 0 zł.
Punkty odbioru: Kraków, Białystok, Gdańsk, Częstochowa, Lublin, Opole, Kłaj, Łódź, Poznań, Skawina, Wieliczka, Wrocław, Warszawa
TANIAKSIAZKA.PL 71.23 do sklepu
Możliwy odbiór osobisty. Osobiście można odebrać zamówienia powyżej 24,99 zł. Dla zamówień 24,99 - 98,99 koszt 4,90 zł. Zakupy powyżej 99 zł koszt 0 zł.
Punkty odbioru: Białystok, Bielsko-Biała, Częstochowa, Ełk, Gdańsk, Gdynia, Grajewo, Katowice, Kielce, Kraków, Lublin, Łomża, Łódź, Piotrków Trybunalski, Poznań, Przemyśl, Rzeszów, Suwałki, Szczecin, Świdnica, Toruń, Warszawa, Wrocław, Zabrze, Zielona Góra, Zielonka
SWIATKSIAZKI.PL 74.40 do sklepu
Możliwy odbiór osobisty. W księgarniach w całej Polsce

Jedną z większych przyjemności współczesnego świata jest wyjście do restauracji. Ludzie niezwykle doceniają możliwość spróbowania potraw pochodzących z innych części kraju, a nawet odległych zakątków globu i możliwość przyjemnego spędzenia czasu z innymi, więc branża gastronomiczna przeżywa prawdziwy rozkwit. W kształceniu specjalistów z nią związanych pomocna jest pozycja "Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Zasady żywienia. Kwalifikacja HGT.12. Podręcznik do nauki zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych. część 1".Pierwsza część podręcznika "Organizacja żywienia i usług gastronomicznych" pomoże adeptom zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych opanować podstawowe zasady żywienia, jakie należy wykorzystywać przy organizacji żywienia zbiorowego oraz indywidualnych diet, także własnej. Pozwala zapoznać się z podstawowymi informacjami na temat nauki o żywieniu, poznać podstawowe składniki pokarmowe, witaminy i minerały, dowiedzieć się, jak funkcjonuje organizm człowieka w kontekście odżywiania oraz jak komponować różnego rodzaju diety dostosowane do potrzeb, preferencji i problemów zdrowotnych poszczególnych osób.Podręcznik zawiera informacje nie tylko na temat wartości odżywczych poszczególnych produktów, ale też aspektów kulturowych, trendów związanych z żywieniem. Pokazuje, jak zachowywać higienę w kontekście przygotowywania żywności i jak promować zdrowe sposoby odżywiania stanowiąc cenne kompendium wiedzy na temat różnych aspektów żywienia.

Pozostałe książki Beata Przygoda|Beata Sińska|Halina Turlejska|Hanna Kunachowicz|Irena Nadolna

Nowości wydawnicze

Osiągnij UPTIME

LAURA MAE MARTIN
Data premiery: 2025-01-17

Forget me not

DAGMARA JAKUBCZAK
Data premiery: 2025-01-17

Baron

KRZYSZTOF JÓŹWIK
Data premiery: 2025-01-17

Miasto łotrów

WERONIKA WIERZCHOWSKA
Data premiery: 2025-01-16

The Front Runner

ELSIE SILVER
Data premiery: 2025-01-16

Śmierć w jej dłoniach

OTTESSA MOSHFEGH
Data premiery: 2025-01-15

Uwierz jej

MAX CZORNYJ
Data premiery: 2025-01-15

Serca za burtą

BECKY DEAN
Data premiery: 2025-01-15

Outmatched

SAMANTHA YOUNG, KRISTEN CALLIHAN
Data premiery: 2025-01-15

You Are My Hope

AGNIESZKA KARECKA
Data premiery: 2025-01-15

Zatrzymaj mnie. Dark Ivy. Tom 2

NIKOLA HOTEL
Data premiery: 2025-01-15