Najtaniej kupisz w GILDIA.PL

13.50 zł 20.50 zł 34% taniej
Przewiń aby zobaczyć więcej cen.
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem w pytaniach i odpowiedziach. Zeszyt ćwiczeń. Część 2

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem w pytaniach i odpowiedziach. Zeszyt ćwiczeń. Część 2

Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek

ISBN:
9788389287526
Wydawnictwo:
Wydawnictwo EMPi2
Rok wydania:
2014
Oprawa:
Miękka
Format:
176 x 250 mm
Cena katalogowa:

20.50 zł

Książkę najtaniej kupisz w księgarni GILDIA.PL

GILDIA.PL 13.50 do sklepu
Możliwy odbiór osobisty. Punkt odbioru: Warszawa
SKLADNICAKSIEGARSKA.PL 17.09 do sklepu
Tylko wysyłkowo.
TANTIS.PL 19.69 do sklepu
Możliwy odbiór osobisty. Punkt odbioru: Bielsko-Biała
TANIAKSIAZKA.PL 21.62 do sklepu
Możliwy odbiór osobisty. Osobiście można odebrać zamówienia powyżej 24,99 zł. Dla zamówień 24,99 - 98,99 koszt 4,90 zł. Zakupy powyżej 99 zł koszt 0 zł.
Punkty odbioru: Białystok, Bielsko-Biała, Częstochowa, Ełk, Gdańsk, Gdynia, Grajewo, Katowice, Kielce, Kraków, Lublin, Łomża, Łódź, Piotrków Trybunalski, Poznań, Przemyśl, Rzeszów, Suwałki, Szczecin, Świdnica, Toruń, Warszawa, Wrocław, Zabrze, Zielona Góra, Zielonka
SWIATKSIAZKI.PL 23.00 do sklepu
Możliwy odbiór osobisty. W księgarniach w całej Polsce
PASKARZ.PL 24.71 do sklepu
Możliwy odbiór osobisty. Zamówienia do 24,99 zł koszt odbioru 4,99 zł. Zamówienia do 59,99 zł koszt odbioru 2,99 zł. Zamówienia od 60zł koszt odbioru 0 zł.
Punkty odbioru zamówień: Kraków, Białystok, Gdańsk, Częstochowa, Kłaj, Lublin, Łódź, Poznań, Radom, Wrocław, Opole, Wieliczka, Warszawa
CZYTAM.PL 24.72 do sklepu
Tylko wysyłkowo.
MATRAS.PL 25.71 do sklepu
Możliwy odbiór osobisty. Zamówienia do 24,99 zł koszt odbioru 4,99 zł. Zamówienia do 59,99 zł koszt odbioru 2,99 zł. Zamówienia od 60zł koszt odbioru 0 zł.
Punkty odbioru: Białystok, Katowice, Kraków, Gdańsk, Łódź, Warszawa, Wrocław, Poznań, Częstochowa, Lublin, Opole, Kłaj

Zeszyt ćwiczeń zawiera zestawy zadań teoretycznych i ćwiczeń praktycznych z technologii gastronomicznej z towaroznawstwem z zakresu zastosowania mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny oraz drobiu i ryb w technologii gastronomicznej, techniki wykonywania potraw półmięsnych, barowych i dań garmażeryjnych oraz deserów i napojów. Obejmuje również charakterystykę zywienia dietetycznego. W każdym temacie zamieszczono różne typy zadań testowych pomagających w przygotowaniu do egzaminu zawodowego i oznaczonych ikoną: Sprawdź, czy wiesz. Zeszyt przeznaczony jest dla uczniów kształcących się w zawodzie kucharz małej gastronomii, ale może być wykorzystywany w nauczaniu innych zawodów gastronomicznych, takze na poziomie technikum (np. kucharz, kelner, technik żywienia i gospodarstwa domowego, technik organizacji usług gastronomicznych).




Nowości wydawnicze

Głoś to na górze

JAMES BALDWIN
Data premiery: 2025-03-27

Throne of Power

RINA KENT
Data premiery: 2025-03-27