Dodano do koszyka.
Najtaniej kupisz w GILDIA.PL

31.50 zł 20.50 zł -54% taniej
Przewiń aby zobaczyć więcej cen.
Żywienie i usługi gastronomiczne. Część I. Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem

Żywienie i usługi gastronomiczne. Część I. Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem

Górecka Danuta, Limanówka Halina, Superczyńska Ewa, Żylińska-Kaczmarek Melania

ISBN:
9788389184641
Ilość stron:
290
Wydawnictwo:
Format-AB
Rok wydania:
2015
Oprawa:
broszurowa
Format:
16,5x23,5 cm
Cena katalogowa:

20.50 zł

Książkę najtaniej kupisz w księgarni GILDIA.PL

GILDIA.PL 31.50 PLN do sklepu
Możliwy odbiór osobisty. Punkt odbioru: Warszawa
TANIAKSIAZKA.PL 37.33 PLN do sklepu
Możliwy odbiór osobisty. Tylko dla zamówień powyżej 24,99 zł. Dla zamówień 24,99 - 98,99 koszt 3,99 zł. Zakupy powyżej 99 zł koszt 0 zł. Punkty odbioru: Białystok, Bielsko-Biała, Częstochowa, Ełk, Gdańsk, Gdynia, Grajewo, Katowice, Kielce, Kraków, Lublin, Łomża, Łódź, Piotrków Trybunalski, Poznań, Przemyśl, Rzeszów, Suwałki, Szczecin, Świdnica, Toruń, Warszawa, Wrocław, Zabrze, Zielona Góra, Zielonka
CHODNIKLITERACKI.PL 37.35 PLN do sklepu
Możliwy odbiór osobisty. Zamówienia do 24,99 zł koszt odbioru 4,99 zł. Zamówienia do 59,99 zł koszt odbioru 2,99 zł. Zamówienia od 60zł koszt odbioru 0 zł. Punkty odbioru: Kraków, Białystok, Gdańsk, Częstochowa, Lublin, Opole, Kłaj, Łódź, Poznań, Skawina, Wieliczka, Wrocław, Warszawa
PASKARZ.PL 38.04 PLN do sklepu
Możliwy odbiór osobisty. Punkty odbioru zamówień: Kraków, Białystok, Gdańsk, Częstochowa, Kłaj, Lublin, Łódź, Poznań, Radom, Wrocław, Opole, Wieliczka, Warszawa
MATRAS.PL 38.04 PLN do sklepu
Możliwy odbiór osobisty. Zamówienia do 24,99 zł koszt odbioru 4,99 zł. Zamówienia do 59,99 zł koszt odbioru 2,99 zł. Zamówienia od 60zł koszt odbioru 0 zł. Punkty odbioru: Białystok, Katowice, Kraków, Gdańsk, Łódź, Warszawa, Wrocław, Poznań, Częstochowa, Lublin, Opole, Kłaj
SWIATKSIAZKI.PL 39.00 PLN do sklepu
Możliwy odbiór osobisty. W księgarniach w całej Polsce
MATFEL.PL 39.35 PLN do sklepu
Możliwy odbiór osobisty. Punkt odbioru: Kraków

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.

Dopuszczony do użytku szkolnego.

Nowości wydawnicze

Gorejąca gwiazda. Między niebem a ziemią. Tom 2

REBECCA ROANHORSE
Data premiery: 2024-05-31

Mag bez reputacji. Kroniki Mroku. Tom 4.5

KEL KADE
Data premiery: 2024-05-31

Utopia Avenue

DAVID MITCHELL
Data premiery: 2024-05-31

Ruthless Empire. Royal Elite. Tom 6

RINA KENT
Data premiery: 2024-05-30

Powrót dwórek. Star Wars. Darth Vader. Tom 6

GREG PAK
Data premiery: 2024-05-29

Nieuchronny zmierzch. Saga rodziny Polakowskich. Tom 3

AGNIESZKA JEŻ
Data premiery: 2024-05-29

Uśpione

ANTHONY PASSERON
Data premiery: 2024-05-29

Walka o Gotham. Batman. Ziemia Niczyja. Tom 3

DIXON CHUCK, ALAN GRANT, GREGORY RUCKA
Data premiery: 2024-05-29

Demony Babiej Góry

IRENA MAŁYSA
Data premiery: 2024-05-29

Jorun z Bractwa Kuźni. Świat Akwilonu. Krasnoludy. Tom 6

NICOLAS JARRY
Data premiery: 2024-05-29

Ascendent. Star Wars. Doktor Aphra. Tom 6

ALYSSA WONG
Data premiery: 2024-05-29