Najtaniej kupisz w TANIAKSIAZKA.PL

64.66 zł 119.00 zł 46% taniej
Przewiń aby zobaczyć więcej cen.
Szkoła piekarnictwa. 80 przepisów na chleb i wypieki cukiernicze. Le Cordon Bleu

Szkoła piekarnictwa. 80 przepisów na chleb i wypieki cukiernicze. Le Cordon Bleu

Delphine Constantini, Juliette Turrini

ISBN:
9788381447928
Ilość stron:
320
Wydawnictwo:
Jedność
Rok wydania:
2024
Oprawa:
twarda
Cena katalogowa:

119.00 zł

Książkę najtaniej kupisz w księgarni TANIAKSIAZKA.PL

TANIAKSIAZKA.PL 64.66 do sklepu
Możliwy odbiór osobisty. Osobiście można odebrać zamówienia powyżej 24,99 zł. Dla zamówień 24,99 - 98,99 koszt 4,90 zł. Zakupy powyżej 99 zł koszt 0 zł.
Punkty odbioru: Białystok, Bielsko-Biała, Częstochowa, Ełk, Gdańsk, Gdynia, Grajewo, Katowice, Kielce, Kraków, Lublin, Łomża, Łódź, Piotrków Trybunalski, Poznań, Przemyśl, Rzeszów, Suwałki, Szczecin, Świdnica, Toruń, Warszawa, Wrocław, Zabrze, Zielona Góra, Zielonka
CHODNIKLITERACKI.PL 64.72 do sklepu
Możliwy odbiór osobisty. Zamówienia do 24,99 zł koszt odbioru 4,99 zł. Zamówienia do 59,99 zł koszt odbioru 2,99 zł. Zamówienia od 60zł koszt odbioru 0 zł.
Punkty odbioru: Kraków, Białystok, Gdańsk, Częstochowa, Lublin, Opole, Kłaj, Łódź, Poznań, Skawina, Wieliczka, Wrocław, Warszawa
DADADA.PL 65.45 do sklepu
Możliwy odbiór osobisty. Łódź (koszt 5.99 zł)
MATFEL.PL 66.34 do sklepu
Możliwy odbiór osobisty. Punkt odbioru: Kraków.
GANDALF.COM.PL 67.25 do sklepu
Możliwy odbiór osobisty. Punkt odbioru zamówień: Łódź
SWIATKSIAZKI.PL 70.08 do sklepu
Możliwy odbiór osobisty. W księgarniach w całej Polsce
GILDIA.PL 83.30 do sklepu
Możliwy odbiór osobisty. Punkt odbioru: Warszawa

W tym przepięknie wydanym albumie najlepsi szefowie kuchni prezentują przepisy na bagietki, chleby żytnie, orkiszowe czy razowe, ciabatty, brioszki, rogaliki i wiele innych piekarniczych wypieków. Prestiżowa szkoła Le Cordon Bleu odkrywa przed Czytelnikiem wszystkie techniki przygotowania i wypiekania chleba! W książce zebrano receptury na pieczywo z całego świata, nie brakuje też praktycznych porad dotyczących różnych metod wyrabiania i formowania ciasta. Dodatkowo przepisy opatrzono zdjęciami prowadzącymi adeptów piekarnictwa krok po kroku aż do pysznego bochenka.

Odbiorcy:

  • osoby, które uwielbiają wszelkiego rodzaju pieczywo
  • wszyscy, którzy chcą poznać techniki przygotowania we własnej kuchni wyśmienitych wypieków piekarniczych
  • a także osoby, które poszukują szerokiego wyboru przepisów na: domowe rogaliki, ciabatty, brioszki czy bagietki, aż po różnego rodzaju chleby

Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę:

  • zawiera ponad 80 najlepszych przepisów sygnowanych przez elitarną szkołę Le Cordon Bleu
  • wszystkie przepisy są opatrzone pięknymi fotografiami
  • dodatkowo szefowie kuchni dzielą się z Czytelnikiem swoimi poradami
  • zawarte w książce przepisy gwarantują przygotowanie wyjątkowo smacznego pieczywa

Nowości wydawnicze

Osiągnij UPTIME

LAURA MAE MARTIN
Data premiery: 2025-01-17

Forget me not

DAGMARA JAKUBCZAK
Data premiery: 2025-01-17

Baron

KRZYSZTOF JÓŹWIK
Data premiery: 2025-01-17

Miasto łotrów

WERONIKA WIERZCHOWSKA
Data premiery: 2025-01-16

The Front Runner

ELSIE SILVER
Data premiery: 2025-01-16

Śmierć w jej dłoniach

OTTESSA MOSHFEGH
Data premiery: 2025-01-15

Uwierz jej

MAX CZORNYJ
Data premiery: 2025-01-15

Serca za burtą

BECKY DEAN
Data premiery: 2025-01-15

Outmatched

SAMANTHA YOUNG, KRISTEN CALLIHAN
Data premiery: 2025-01-15

You Are My Hope

AGNIESZKA KARECKA
Data premiery: 2025-01-15

Zatrzymaj mnie. Dark Ivy. Tom 2

NIKOLA HOTEL
Data premiery: 2025-01-15