MATFEL.PL | 63.61 zł | do sklepu |
Możliwy odbiór osobisty. Punkt odbioru: Kraków | ||
TANIAKSIAZKA.PL | 64.66 zł | do sklepu |
Możliwy odbiór osobisty. Osobiście można odebrać zamówienia powyżej 24,99 zł. Dla zamówień 24,99 - 98,99 koszt 4,90 zł. Zakupy powyżej 99 zł koszt 0 zł. Punkty odbioru: Białystok, Bielsko-Biała, Częstochowa, Ełk, Gdańsk, Gdynia, Grajewo, Katowice, Kielce, Kraków, Lublin, Łomża, Łódź, Piotrków Trybunalski, Poznań, Przemyśl, Rzeszów, Suwałki, Szczecin, Świdnica, Toruń, Warszawa, Wrocław, Zabrze, Zielona Góra, Zielonka |
||
CHODNIKLITERACKI.PL | 64.72 zł | do sklepu |
Możliwy odbiór osobisty. Zamówienia do 24,99 zł koszt odbioru 4,99 zł. Zamówienia do 59,99 zł koszt odbioru 2,99 zł. Zamówienia od 60zł koszt odbioru 0 zł. Punkty odbioru: Kraków, Białystok, Gdańsk, Częstochowa, Lublin, Opole, Kłaj, Łódź, Poznań, Skawina, Wieliczka, Wrocław, Warszawa |
||
DADADA.PL | 65.45 zł | do sklepu |
Możliwy odbiór osobisty. Łódź (koszt 5.99 zł) | ||
GANDALF.COM.PL | 66.46 zł | do sklepu |
Możliwy odbiór osobisty. Punkt odbioru zamówień: Łódź | ||
SWIATKSIAZKI.PL | 70.08 zł | do sklepu |
Możliwy odbiór osobisty. W księgarniach w całej Polsce | ||
MATRAS.PL | 73.78 zł | do sklepu |
Możliwy odbiór osobisty. Zamówienia do 24,99 zł koszt odbioru 4,99 zł. Zamówienia do 59,99 zł koszt odbioru 2,99 zł. Zamówienia od 60zł koszt odbioru 0 zł. Punkty odbioru: Białystok, Katowice, Kraków, Gdańsk, Łódź, Warszawa, Wrocław, Poznań, Częstochowa, Lublin, Opole, Kłaj |
||
GILDIA.PL | 83.30 zł | do sklepu |
Możliwy odbiór osobisty. Punkt odbioru: Warszawa |
Cukiernictwo to Twoja pasja?
Jeżeli tak, to książka "Czekolada. Szkoła cukiernictwa. Le Cordon Bleu" jest właśnie dla Ciebie! Odkryj niezwykle inspirujące przepisy prosto od mistrzów cukiernictwa z prestiżowej paryskiej szkoły kucharskiej. Stwórz wyjątkowe ciasta, lody, musy i desery, które urzekają podniebienie. Książka "Czekolada. Szkoła cukiernictwa. Le Cordon Bleu" zawiera zestaw 180 przepisów na:
Każda z cukierniczych propozycji opatrzona jest fotografiami przedstawiającymi krok po kroku różnorakie techniki, dzięki czemu zyskać możemy m.in. wiedzę w zakresie obchodzenia się z czekoladą, do tej pory zarezerwowaną jedynie dla wybitnych maitre chocolatiers. Książka oferuje liczne interesujące przepisy, dzięki którym każdy miłośnik słodyczy odkryje receptury umożliwiające stworzenie we własnej kuchni fantastycznych łakoci. Od klasycznych pomysłów po oryginalne wypieki i desery rodem z belgijskich cukierni. Wszystko to opatrzone dodatkowo cennymi poradami szefów kuchni. Le Cordon Bleu należy do najbardziej prestiżowych szkół kucharskich na świecie. Teraz nie musimy zapisywać się do elitarnej szkoły szefów kuchni, aby poznać sekrety mistrzów tam pracujących. Zawarte wewnątrz książki porady, słowniczek oraz fotografie inspirują i przybliżają techniki przyrządzania słodkości. Dzięki temu najsłynniejsze cukiernicze propozycje możemy w prosty sposób przygotować w domu.