Najtaniej kupisz w MATFEL.PL

63.61 zł 119.00 zł 47% taniej
Przewiń aby zobaczyć więcej cen.
Czekolada. Szkoła cukiernictwa. Le Cordon Bleu

Czekolada. Szkoła cukiernictwa. Le Cordon Bleu

praca zbiorowa

ISBN:
9788381444484
Ilość stron:
416
Wydawnictwo:
Jedność
Rok wydania:
2022
Oprawa:
twarda
Cena katalogowa:

119.00 zł

Książkę najtaniej kupisz w księgarni MATFEL.PL

MATFEL.PL 63.61 do sklepu
Możliwy odbiór osobisty. Punkt odbioru: Kraków
TANIAKSIAZKA.PL 64.66 do sklepu
Możliwy odbiór osobisty. Osobiście można odebrać zamówienia powyżej 24,99 zł. Dla zamówień 24,99 - 98,99 koszt 4,90 zł. Zakupy powyżej 99 zł koszt 0 zł.
Punkty odbioru: Białystok, Bielsko-Biała, Częstochowa, Ełk, Gdańsk, Gdynia, Grajewo, Katowice, Kielce, Kraków, Lublin, Łomża, Łódź, Piotrków Trybunalski, Poznań, Przemyśl, Rzeszów, Suwałki, Szczecin, Świdnica, Toruń, Warszawa, Wrocław, Zabrze, Zielona Góra, Zielonka
DADADA.PL 65.45 do sklepu
Możliwy odbiór osobisty. Łódź (koszt 5.99 zł)
GANDALF.COM.PL 66.46 do sklepu
Możliwy odbiór osobisty. Punkt odbioru zamówień: Łódź
SWIATKSIAZKI.PL 70.08 do sklepu
Możliwy odbiór osobisty. W księgarniach w całej Polsce
GILDIA.PL 83.30 do sklepu
Możliwy odbiór osobisty. Punkt odbioru: Warszawa

Cukiernictwo to Twoja pasja?

Jeżeli tak, to książka "Czekolada. Szkoła cukiernictwa. Le Cordon Bleu" jest właśnie dla Ciebie! Odkryj niezwykle inspirujące przepisy prosto od mistrzów cukiernictwa z prestiżowej paryskiej szkoły kucharskiej. Stwórz wyjątkowe ciasta, lody, musy i desery, które urzekają podniebienie. Książka "Czekolada. Szkoła cukiernictwa. Le Cordon Bleu" zawiera zestaw 180 przepisów na:

  • wypieki
  • lody
  • desery
  • napoje
  • wyroby czekoladowe

Każda z cukierniczych propozycji opatrzona jest fotografiami przedstawiającymi krok po kroku różnorakie techniki, dzięki czemu zyskać możemy m.in. wiedzę w zakresie obchodzenia się z czekoladą, do tej pory zarezerwowaną jedynie dla wybitnych maitre chocolatiers. Książka oferuje liczne interesujące przepisy, dzięki którym każdy miłośnik słodyczy odkryje receptury umożliwiające stworzenie we własnej kuchni fantastycznych łakoci. Od klasycznych pomysłów po oryginalne wypieki i desery rodem z belgijskich cukierni. Wszystko to opatrzone dodatkowo cennymi poradami szefów kuchni. Le Cordon Bleu należy do najbardziej prestiżowych szkół kucharskich na świecie. Teraz nie musimy zapisywać się do elitarnej szkoły szefów kuchni, aby poznać sekrety mistrzów tam pracujących. Zawarte wewnątrz książki porady, słowniczek oraz fotografie inspirują i przybliżają techniki przyrządzania słodkości. Dzięki temu najsłynniejsze cukiernicze propozycje możemy w prosty sposób przygotować w domu.

Nowości wydawnicze

Miejsce, w którym powinnam być

MAGDA PAWŁOWSKI
Data premiery: 2024-11-20

Love Open

NATALIA CZERWIEŃ
Data premiery: 2024-11-20

Hajota. Skacząc w przepaść

WERONIKA WIERZCHOWSKA
Data premiery: 2024-11-19

Eksplozja na trzy serca. Flash Bang. Tom 1

MEGHAN MARCH
Data premiery: 2024-11-15

Noc ciasta i marionetek

LAINI TAYLOR
Data premiery: 2024-11-13

To dla Pani ta cisza

MARIO VARGAS LLOSA, TOMASZ PINDEL
Data premiery: 2024-11-13

Smutek. dziennik na otarcie łez

ELIAS BAAR
Data premiery: 2024-11-13

Kolor rzeczy niewidzialnych

ANDREA LONGARELA
Data premiery: 2024-11-13

Agnes Sharp i morderstwo w Sunset Hall

LEONIE SWANN
Data premiery: 2024-11-13

Ognisty księżyc. W mrokach Luizjany. Tom 3

LUDKA SKRZYDLEWSKA
Data premiery: 2024-11-13

Świąteczna mordercza układanka

ALEXANDRA BENEDICT
Data premiery: 2024-11-13

Pozostaniesz moim snem

KAROLINA KLIMKIEWICZ
Data premiery: 2024-11-13