TANTIS.PL | 15.29 zł | do sklepu |
Możliwy odbiór osobisty. Punkt odbioru: Bielsko-Biała | ||
GANDALF.COM.PL | 16.95 zł | do sklepu |
Możliwy odbiór osobisty. Punkt odbioru zamówień: Łódź | ||
PASKARZ.PL | 18.99 zł | do sklepu |
Możliwy odbiór osobisty. Zamówienia do 24,99 zł koszt odbioru 4,99 zł. Zamówienia do 59,99 zł koszt odbioru 2,99 zł. Zamówienia od 60zł koszt odbioru 0 zł. Punkty odbioru zamówień: Kraków, Białystok, Gdańsk, Częstochowa, Kłaj, Lublin, Łódź, Poznań, Radom, Wrocław, Opole, Wieliczka, Warszawa |
||
CZYTAM.PL | 19.25 zł | do sklepu |
Tylko wysyłkowo. | ||
BOOKTIME.PL | 19.30 zł | do sklepu |
Tylko wysyłkowo. | ||
MATRAS.PL | 19.99 zł | do sklepu |
Możliwy odbiór osobisty. Zamówienia do 24,99 zł koszt odbioru 4,99 zł. Zamówienia do 59,99 zł koszt odbioru 2,99 zł. Zamówienia od 60zł koszt odbioru 0 zł. Punkty odbioru: Białystok, Katowice, Kraków, Gdańsk, Łódź, Warszawa, Wrocław, Poznań, Częstochowa, Lublin, Opole, Kłaj |
||
GILDIA.PL | 20.90 zł | do sklepu |
Możliwy odbiór osobisty. Punkt odbioru: Warszawa |
Czy Twoje dziecko wie, co je? Jeśli wciąż zadaje nowe pytania i jest ciekawe świata, książka "Czekolada" z serii "Wiem, co jem!" będzie dla niego idealna!
Czy potrafisz precyzyjnie odpowiedzieć dziecku na pytanie, z czego robi się czekoladę albo w jaki sposób rosną kakaowce? Dlaczego ich owoce są trudne do zdobycia i jak powstaje z nich czekolada? A może wspólnie zastanawiacie się, jakie są różnice między rodzajami czekolad, takimi jak biała, mleczna albo gorzka, która z nich będzie najlepsza, nie tylko w smaku, czy też kto spożywa najwięcej czekolady na świecie?
Na te oraz wiele innych pytań odpowiedzi szukajcie w książeczce o czekoladzie z serii "Wiem, co jem!" napisanej przez Sandrine Dumas Roy, z ilustracjami Nicolasa Gouny'ego. Publikacja jest dedykowana przedszkolakom, a także nieco starszym dzieciom. Zawiera mnóstwo ciekawostek o jedzeniu, uzupełnionych zabawnymi obrazkami. Napisane przystępnym językiem teksty ułatwiają przyswajanie wiedzy, a przy okazji mogą zachęcić do poznawania nowych smaków czy oswajania tych nie do końca lubianych.