Możliwy odbiór osobisty. Punkt odbioru zamówień: Łódź
Marihuana już od bardzo dawna wykorzystywana była w kuchni. "Konopne gotowanie" autorstwa Anity Kilian-Kuźniewicz i Piotra Kuźniewicza to prawdziwe kompendium wiedzy, które udowadnia, że terapeutyczne jedzenie konopi nie tylko łagodzi stres i poprawia samopoczucie, lecz także wspomaga układ odpornościowy organizmu w walce z chorobami.Wiele korzyści wynikających ze spożywania marihuany w posiłkach jest udowodnionych naukowo. "Konopne gotowanie" to uporządkowane kompendium wiedzy, które zawiera szereg informacji na temat marihuany. Będziesz mieć okazję, by dowiedzieć się, w jaki sposób zdobyć receptę na marihuanę medyczną i jak przyjmować ten lek. Poznasz wspaniałe potrawy, które cieszą nie tylko nasze żołądki, ale też oczy, i zapewniają spokojny sen. Dzięki tej publikacji swoje umiejętności kulinarne wzniesiesz na wyższy poziom - nauczysz się łączyć składniki ulubionych dań z tą fascynującą rośliną.Autorzy dzielą się z czytelnikami sposobami na przygotowanie między innymi pysznych koftów wołowych z miętową rajitą, ptysi ze śmietaną mango pod kruszonką z truskawek oraz chałwy z miodem, pistacjami i truskawkami. Dzięki "Konopnemu gotowaniu" odkryjesz inny wymiar swojej kuchni!Autorzy książki zawodowo są twórcami treści popularnonaukowych na temat marihuany na rynku amerykańskim. Analizują badania naukowe i w przystępny sposób przekazują wiedzę, by zwiększać świadomość na temat konopi wśród społeczeństwa.
Aby napisać i opublikować recenzję musisz się zalogować.