Najtaniej kupisz w TANIAKSIAZKA.PL

42.23 zł 47.06 zł 10% taniej
Przewiń aby zobaczyć więcej cen.
Organizacja produkcji gastronomicznej. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15. Podręcznik

Organizacja produkcji gastronomicznej. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15. Podręcznik

Beata Sawicka, Hanna Górska-Warsewicz, Agnieszka Tul-Kryszczuk, Beata Bilska

ISBN:
9788302150388
Ilość stron:
192
Wydawnictwo:
WSiP
Rok wydania:
2021
Oprawa:
broszurowa
Cena katalogowa:

47.06 zł

Książkę najtaniej kupisz w księgarni TANIAKSIAZKA.PL

TANIAKSIAZKA.PL 42.23 do sklepu
Możliwy odbiór osobisty. Osobiście można odebrać zamówienia powyżej 24,99 zł. Dla zamówień 24,99 - 98,99 koszt 4,90 zł. Zakupy powyżej 99 zł koszt 0 zł.
Punkty odbioru: Białystok, Bielsko-Biała, Częstochowa, Ełk, Gdańsk, Gdynia, Grajewo, Katowice, Kielce, Kraków, Lublin, Łomża, Łódź, Piotrków Trybunalski, Poznań, Przemyśl, Rzeszów, Suwałki, Szczecin, Świdnica, Toruń, Warszawa, Wrocław, Zabrze, Zielona Góra, Zielonka
GILDIA.PL 43.10 do sklepu
Możliwy odbiór osobisty. Punkt odbioru: Warszawa
TANTIS.PL 43.29 do sklepu
Możliwy odbiór osobisty. Punkt odbioru: Bielsko-Biała
PASKARZ.PL 43.76 do sklepu
Możliwy odbiór osobisty. Zamówienia do 24,99 zł koszt odbioru 4,99 zł. Zamówienia do 59,99 zł koszt odbioru 2,99 zł. Zamówienia od 60zł koszt odbioru 0 zł.
Punkty odbioru zamówień: Kraków, Białystok, Gdańsk, Częstochowa, Kłaj, Lublin, Łódź, Poznań, Radom, Wrocław, Opole, Wieliczka, Warszawa
MATRAS.PL 44.76 do sklepu
Możliwy odbiór osobisty. Zamówienia do 24,99 zł koszt odbioru 4,99 zł. Zamówienia do 59,99 zł koszt odbioru 2,99 zł. Zamówienia od 60zł koszt odbioru 0 zł.
Punkty odbioru: Białystok, Katowice, Kraków, Gdańsk, Łódź, Warszawa, Wrocław, Poznań, Częstochowa, Lublin, Opole, Kłaj
MATFEL.PL 45.81 do sklepu
Możliwy odbiór osobisty. Punkt odbioru: Kraków.
CZYTAM.PL 46.44 do sklepu
Tylko wysyłkowo.
SWIATKSIAZKI.PL 46.50 do sklepu
Możliwy odbiór osobisty. W księgarniach w całej Polsce

Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.15.2 (Organizacja produkcji gastronomicznej).

Obejmuje tematy dotyczące planowania produkcji potraw i napojów, organizacji produkcji potraw i napojów, kontroli produkcji potraw i napojów, receptur i kart menu, kalkulacji cen potraw i napojów w gastronomii.

Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym wzbogacono ilustracjami, schematami, tabelami, rysunkami, co pozwala na szybkie i efektywne przyswojenie materiału.




Nowości wydawnicze

Under Locke

MARIANA ZAPATA
Data premiery: 2025-03-13

Ćwiczenia z ciemności

MARIE NAJA AIDT
Data premiery: 2025-03-13

Akademia Hanover

MADDIE PAWŁOWSKA
Data premiery: 2025-03-13

Rozczarowane

MARIE VAREILLE
Data premiery: 2025-03-12

Sześć cichych pragnień

ANNA LANGNER
Data premiery: 2025-03-12

Słuchajcie, jak kłamią

AMY TINTERA
Data premiery: 2025-03-12

Martwa natura

SARAH WINMAN
Data premiery: 2025-03-12

Jak nie tłumić emocji

ANABEL GONZALEZ
Data premiery: 2025-03-12

Orbita

SAMANTHA HARVEY
Data premiery: 2025-03-12

Kryminalny atlas sztuki

LAURA EVANS
Data premiery: 2025-03-12

The Only Light Left Burning Dopóki płonie nadzieja

ERIK J. BROWN
Data premiery: 2025-03-12

Kuchnia indyjska Najlepsze przepisy

SANDRA SALMANDJEE
Data premiery: 2025-03-12