Najtaniej kupisz w TANIAKSIAZKA.PL

62.47 zł 70.90 zł 12% taniej
Przewiń aby zobaczyć więcej cen.
Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Szkoły ponadgimnazjalne

Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Szkoły ponadgimnazjalne

Bożena Granecka-Wrzosek

ISBN:
9788302136344
Ilość stron:
247
Wydawnictwo:
WSiP
Rok wydania:
2013
Oprawa:
broszurowa
Format:
165 x 235
Cena katalogowa:

70.90 zł

Książkę najtaniej kupisz w księgarni TANIAKSIAZKA.PL

TANIAKSIAZKA.PL 62.47 do sklepu
Możliwy odbiór osobisty. Osobiście można odebrać zamówienia powyżej 24,99 zł. Dla zamówień 24,99 - 98,99 koszt 4,90 zł. Zakupy powyżej 99 zł koszt 0 zł.
Punkty odbioru: Białystok, Bielsko-Biała, Częstochowa, Ełk, Gdańsk, Gdynia, Grajewo, Katowice, Kielce, Kraków, Lublin, Łomża, Łódź, Piotrków Trybunalski, Poznań, Przemyśl, Rzeszów, Suwałki, Szczecin, Świdnica, Toruń, Warszawa, Wrocław, Zabrze, Zielona Góra, Zielonka
GILDIA.PL 63.80 do sklepu
Możliwy odbiór osobisty. Punkt odbioru: Warszawa
TANTIS.PL 65.79 do sklepu
Możliwy odbiór osobisty. Punkt odbioru: Bielsko-Biała
PASKARZ.PL 65.99 do sklepu
Możliwy odbiór osobisty. Zamówienia do 24,99 zł koszt odbioru 4,99 zł. Zamówienia do 59,99 zł koszt odbioru 2,99 zł. Zamówienia od 60zł koszt odbioru 0 zł.
Punkty odbioru zamówień: Kraków, Białystok, Gdańsk, Częstochowa, Kłaj, Lublin, Łódź, Poznań, Radom, Wrocław, Opole, Wieliczka, Warszawa
MATRAS.PL 65.99 do sklepu
Możliwy odbiór osobisty. Zamówienia do 24,99 zł koszt odbioru 4,99 zł. Zamówienia do 59,99 zł koszt odbioru 2,99 zł. Zamówienia od 60zł koszt odbioru 0 zł.
Punkty odbioru: Białystok, Katowice, Kraków, Gdańsk, Łódź, Warszawa, Wrocław, Poznań, Częstochowa, Lublin, Opole, Kłaj
MATFEL.PL 68.33 do sklepu
Możliwy odbiór osobisty. Punkt odbioru: Kraków.
SWIATKSIAZKI.PL 69.70 do sklepu
Możliwy odbiór osobisty. W księgarniach w całej Polsce
CZYTAM.PL 70.61 do sklepu
Tylko wysyłkowo.
INBOOK.PL 72.15 do sklepu
Możliwy odbiór osobisty. Punkt odbioru: Warszawa

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa. Realizuje treści z zakresu drugiej części kwalifikacji T.12 (Przygotowywanie i podawanie śniadań).

Autorka publikacji w przystępny sposób przedstawia informacje dotyczące zasad zdrowego żywienia, przechowywania żywności, bielizny i zastawy stołowej, sporządzania jadłospisów, rozróżniania śniadań hotelowych i sposobów ich podawania. Wiedzę teoretyczną wspiera licznymi przykładami, ćwiczeniami i ilustracjami.




Pozostałe książki Bożena Granecka-Wrzosek

Nowości wydawnicze

Throne of Power

RINA KENT
Data premiery: 2025-03-27

Sztuka przetrwania

ANKA WANDZEL
Data premiery: 2025-03-27

Lato tajemnic. Klub Martini. Tom 2

TESS GERRITSEN
Data premiery: 2025-03-26