Najtaniej kupisz w DADADA.PL

152.43 zł
Przewiń aby zobaczyć więcej cen.
OPSO A modern Greek cookbook

OPSO A modern Greek cookbook

Andreas Labridis, Nikos Roussos

ISBN:
9781529944136
Ilość stron:
288
Wydawnictwo:
Ebury Press
Rok wydania:
2024
Oprawa:
Twarda

Książkę najtaniej kupisz w księgarni DADADA.PL

DADADA.PL 152.43 do sklepu
Możliwy odbiór osobisty. Łódź (koszt 5.99 zł)
TANIAKSIAZKA.PL 170.01 do sklepu
Możliwy odbiór osobisty. Osobiście można odebrać zamówienia powyżej 24,99 zł. Dla zamówień 24,99 - 98,99 koszt 4,90 zł. Zakupy powyżej 99 zł koszt 0 zł.
Punkty odbioru: Białystok, Bielsko-Biała, Częstochowa, Ełk, Gdańsk, Gdynia, Grajewo, Katowice, Kielce, Kraków, Lublin, Łomża, Łódź, Piotrków Trybunalski, Poznań, Przemyśl, Rzeszów, Suwałki, Szczecin, Świdnica, Toruń, Warszawa, Wrocław, Zabrze, Zielona Góra, Zielonka
GILDIA.PL 170.10 do sklepu
Możliwy odbiór osobisty. Punkt odbioru: Warszawa

Inspired by Nikos and Andreas' Greek culinary heritage and their love of fresh ingredients, OPSO restaurant opened in the heart of Marylebone in 2014 with a mission to elevate modern Greek food and introduce Londoners to fine Greek dining. With over 80 recipes, including all of OPSO's signature Greek dishes, seasonal specials and Greek kitchen favourites from their OPSO at Home menu, there are delicious Modern Greek recipes for every meal and occasion. Opening with the Greek Larder, celebrating small plates and Greece's famous sharing food culture and generous hospitality, there are chapters on Salads, Vegetable dishes, Meat Feasts, Seafood (raw, cured and to share), Barbecues including Souvlakia, Brunches, Breads, Pastries, Deserts and Sweet Treats. Including simple but delicious recipes for Spanakopita with lemon yoghurt dip, to Baby beetroot salad with Skordalia and blackberries to elevated restaurant favourites Lamb shank with mushrooms trahanas, their signature marinated and slow roasted Octopus stifado and a unique and delicious Greek take on Coffee tiramisu profiteroles! With stunning photography from the restaurant, showcasing the finest fresh ingredients and beautifully modern food styling, this will be a well used and loved addition to all cooks' bookshelves.

Nowości wydawnicze

Chłopiec z Auschwitz

HENRY OSTER, DEXTER FORD
Data premiery: 2024-11-27

Mroczne serce. Darkness

ANNA WOLF
Data premiery: 2024-11-27

Mroczny taniec

ADA TULIŃSKA
Data premiery: 2024-11-27

Rok z Tischnerem

JÓZEF TISCHNER
Data premiery: 2024-11-27

Księga Mądrości: The Great Library of Tomorrow

ROSALIA AGUILAR SOLACE
Data premiery: 2024-11-27

Love Open

NATALIA CZERWIEŃ
Data premiery: 2024-11-20

Miejsce, w którym powinnam być

MAGDA PAWŁOWSKI
Data premiery: 2024-11-20

Hajota. Skacząc w przepaść

WERONIKA WIERZCHOWSKA
Data premiery: 2024-11-19

Eksplozja na trzy serca. Flash Bang. Tom 1

MEGHAN MARCH
Data premiery: 2024-11-15

Świąteczna mordercza układanka

ALEXANDRA BENEDICT
Data premiery: 2024-11-13

Agnes Sharp i morderstwo w Sunset Hall

LEONIE SWANN
Data premiery: 2024-11-13